enklen by rimdesign engle

Skytsengle må der til?

Hvad er en skytsengel for dig?
Hvad ville du bruge den til?
Har du tænkt over, at du har været “heldig” i en situation, som du på en eller anden måde havde bedt om, skulle falde ud på lige præcis den måde? 

Personligt så hygger jeg med mine skytsengle og guider. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke tager dem alvorlige eller seriøse. Næh nej, jeg bruger dem aktivt. Når jeg skriver sådan, så er det i egenskab af, at de bare er der, de står altid klar. Jeg har det godt med dem, og den måde jeg bruger dem på. Det er rart at have noget at læne sig op ad. De hjælper mig stille og roligt i min hverdag.

Der er ikke kun en sandhed.

Om du nu tænker at skytsengle er noget spirituelt, eller tager betydningen fra den kristne tro eller andre religioner, hvor de sikkert også findes, det er for mig sagen helt uvedkommende. For det handler nemlig ikke om at tro og tænke om noget på en bestemt måde. Det handler om at have noget i din hverdag som gør dig tryg, glad eller tilfreds, med det du vælger at gøre.

Det er blevet klart for mig, at jeg har brug for noget at tro på. Noget der på en eller anden måde er ”større end mig selv”. Noget som jeg kan få min hverdag til at fungere med. Ikke nødvendigvis at jeg ikke kan gøre noget uden først lige at ”tjekke ind”, blot have noget jeg kan føle mig tryg med fra tid til anden.
Og som opvokset med den kristen tro, uden at have overrendt kirken, så føler jeg en eller anden form for samhørighed med det, jeg tror på nu. Som om der er en fællesnævner et eller andet sted.

For ikke ret længe siden læste jeg faktisk et sted, (desværre kan jeg ikke finde det igen) om en der mente, at det nok er den samme gud, der refereres til i mange af vores religioner. At det bare kaldes noget forskelligt. Og at der ikke er nogle af de religioner, vedkommende havde studeret, var lagt op til at vi hverken skulle bekrige hinanden, eller at det er okay at gå og ”slå hinanden ihjel”.
Nå men det var vist lige en helt anden tangent, som jeg slet ikke vil kloge mig på. Men det gjorde da indtryk, da jeg læste det.

Er mine engle så bare lige blevet til skytsengle?

Det korte svar er, ja. Dog har det været en proces, hvor jeg mere og mere har taget mine tanker med min engel – alvorligt.
Det gælder for både dem jeg laver af gamle og brugte smykker og således er unika. Hvor udseendet måske betyder mere end funktionen. Hvorimod ”Enklen” by Rimdesign.dk, ser ud som den gør. Lige nu i 3D print af bio-plast og på sigt, som smykke med mere.
Du er selvfølgelig velkommen til, at tillægge dem noget specielt. Som hvis du køber det samme lille krucifiks, støbt i tusindvis, og tillægge det din helt egen betydning.

Med ovenstående in mente, så det var nok ikke helt tilfældigt, at det var en engel som jeg ”skulle” designe.
Det giver i hvert fald mere og mere mening for mig. Og det bedste af det hele er, at jeg bliver helt varm om hjertet, hver gang nogen siger om ”Enklen” by Rimdsign.dk, at hun er så fin.  Så tænker jeg, at  hun allerede der har et formål.

På Instagram kan du følge med i mine engle og de andre kreative ting jeg laver og har lavet. Ved at klikke her.