engel 3D lille

Fra Idé til virkelighed

Kender du til det, at det er om natten alle de gode idéer kommer flyvende ind fra højre. Eller hvor de nu kommer fra. Af samme årsag har jeg altid pen og papir liggende ved siden af min seng. Og mange gange har jeg prøvet, om jeg kunne undlade at tænde lyset og skrive ned, med vished om, at det kunne jeg sagtens huske næste morgen. Det kan JEG ikke. Og slet ikke når det drejer sig om tekster. De kreative idéer går det lidt bedre med. Billeder der dukker op inde i mit hoved, fæstner sig åbenbart bedre.

Et hjerte satte det i gang.

Det var faktisk et hjerte, der satte gang i, at jeg ville designe en minimalistisk engel. En som kunne stå i kontrast til mine Unika Engle lavet af genbrugsmaterialer. De bliver lige nu for størstedelen lavet af brugte og gamle smykker.
Idéen kom så den der nat, at det hjerte, som jeg har i mit logo (i en helt anden sammenhæng) det kunne blive til kroppen på en engel. Og hvem vil ikke gerne have en engel lavet ud af et hjerte 
Så manglede den blot et hoved og et par vinger.

Jeg har designet den på et online websted, hvor der er hjælp til det grafiske. Hjertet som udgjorde kroppen blev delt i to til vingerne og hovedet er faktisk blot et nul, som netop havde det udtryk, at ved at det ikke er sat helt sammen, så ligner det at hun har hår – altså sådan minimalistisk set.

Prototypen blev en realitet.

Den første prototype, som jeg fik 3D printet hos 3Deventyr, var uden vinger. Jeg skulle lige prøve af, om jeg selv skulle montere vinger, så hun også kunne blive ”Unika” – men det virkede ikke. Men snart havde jeg fået vingerne placeret og tegningen gennem photoshop, så var den klar til at blive til en 3d tegning og 3d printet.
Michael fra 3Deventyr skulle på julemesse I Odense på Storms Pakhus sidste weekend i november. Så det blev der, at hun første gang skulle vises til offentligheden. Inden nåede Bramming Ugeavis dog at få ”verdensnyheden” først. Så ugen op til, havde den lokale journalist Martin skrevet en fin artikel og været forbi for at tage billeder. At artiklen også landede i Jyske Vestkysten ugen efter, var så et ekstra plus.

Skulle du være blevet fristet, så kan du komme til Shoppen lige her.

Bliver det en eventyr?

Der er også en anden lille krølle på historien om, at det live blev i Odense, at hun blev ”offentliggjort”.
Som indfødt Odenseaner betyder vores kære eventyr digter H.C. Andersen for mig noget helt specielt.
Og med hans eventyrverden i baghovedet, er det da lidt pudsigt, at det blev 3Deventyr, der viste mine engle frem den allerførste gang i Odense .

Så lad os se, hvor eventyret ender henne.