skytsengel rimdesign kreativ

Min hjemmeside blev fundet

Så blev min hjemmeside fundet. Ved at der blev skrevet” Kreativt” og ”Bramming” i Googles søgefelt. Så dukkede min hjemmeside op som det første. Wauw.  Så nu skal mine engle vises frem.

Det er simpelthen så godt. Jeg er meget overrasket. Det er fordi jeg selv har bygget hjemmesiden op med hjælp fra https://websitterservice.dk/   En medlemsklub der bestyres af Jette, med tilhørende Facebookside og Facebookgruppe. De penge til det medlemskab har været godt givet ud.

Deltagelse i Krea-Festival

Og nu skal jeg så deltage i Krea-Festival den 12. og 13. august. En form for kreativ messe i Tambours have i Varde  https://tambour.vardekommune.dk/  Fordi en af arrangørerne synes så godt om mine engle, at hun kontaktede mig. Den invitation kunne jeg ikke sig nej til.

Mit store ønske er, at min engle kommer vidt omkring. Til dem der kan bruge enten en skytsengel med nøglering, der altid er med på farten eller en engel, der skal hænge derhjemme. Så mange flere må gerne lære Enklen by Rimdesing.dk og ”Frk. Unika” at kende.  Der er Krea-Festivallen en fin mulighed.

For nogen er det fint med en juleengel…

… andre lader dem hænge hele året rundt.
Mine engle har allerede givet glæde til mange. Englene har fået skønne hjem at bo i. Hos nogen som er til engle generelt og hos nogen, der synes at de pyntede engle er fine og idéen om genbrug er godt.
For nogen er det så fint med den enkle model, Enklen by Rimdesign.dk. Udover versionen med nøglering, findes den i to andre størrelser, der egner sig bedst til ophæng.

Andre er vilde med unika-versionen, der er noget mere pyntet. Unika bliver det, fordi det er gamle og brugte smykker, der danner basis. Derved er udgangspunktet som oftest unik. Skulle der være to ens – for eksempel øreringe, ja så er der fortsat rig mulighed for at varierer udseendet.  Se mere her

PS.: Vidste du, at jeg også laver engle ud af dine gamle smykker? Læs mere om det lige her.

 

På Instagram kan du følge med i mine engle og de andre kreative ting jeg laver og har lavet. Ved at klikke her.  Og der vil nu også komme info om Krea-Festivallen.

Håber vi ses enten i Tambours Have den 12. eller 13. august 2023 eller på min hjemmeside rimdesign.dk.