rimmens kokken rimdesign

Krydret friskost på den hurtige måde

Vi har fået indført en rigtig god vane herhjemme. Min mand er begyndt at bage rugbrød. Der er intet i vejen med det fra den lokale bager – slet ikke. Men det her er fra bogen “Sundt Blodtryk på 14 dage” fra Politikkens Forlag. Den finder du her
Det er altid godt at lave ting fra bunden. Det skal selvfølgelig have ens interesse, give mening og tiden skal være til det.  

Til det nybagte brød fik jeg pludselig lyst til at lave lidt krydret friskost. Derfor blev det den lette løsning.
Der stod en laktosefri friskost i køleskabet. Og med lidt tørret ramsløg og timian salt, produceret tilbage i foråret, var det en smal sag, at trylle en lækker krydret ost frem.

Den lette løsning skal ses i modsætning til de gange jeg selv laver friskost af kærnemælk. Den proces giver så et anden produkt – valle – som jeg så bager af. Det må jeg hellere skrive om en anden gang. 

Med en hurtig, lækker og hjemmelavet lille delikatesse,  på den lette måde. Så hjemmelavet behøver slet ikke være besværligt.