Naturlig hudpleje kaffegrums

Kaffegrums gør godt

Kaffegrums klar til brug

Mit kendskab til egenskaber for kaffegrums er helt tilbage fra min barndom, hvor de voksne med slet skjult foragt kunne fortælle, at der var nogen, der påstod, at de kunne læse i kaffegrums og fortælle om din skæbne. Uha – det lød jo ret skræmmende, men nu ikke noget jeg i øvrigt har haft søvnløse nætter over.
Senere – langt senere – fik jeg opsnust, at det er godt mod lus i roserne. Derfor har vi her hjemme i en del år gemt kaffegrums hele sommeren, for så at anvende det i haven.
Men kaffegrums kan meget mere end det.

Nu har situationen, vi lige nu er bragt i  pga. coronavirus givet nyt liv, eller vel nærmere ny opmærksomhed på kaffegrumsens fortræffeligheder.
Mange døjer nemlig lige nu med tørre hænder pga. hyppig håndvask og afspritning. Det er også råd for. Ved en enkelt søgning på “kaffegrums” kommer der utallige sider op med anvendelsesmuligheder.
Derfor er det således, at roserne i år kommer til at dele husholdningens mængde af kaffegrums med undertegnede. Jeg er nemlig faldet for tricket – at bruge kaffegrums som peeling i ansigt og på hænderne.

Jeg har nu sat en lille skål ude på badeværelset med tørret kaffegrums. To til tre gange i ugen blander jeg lidt kaffegrums i den rensecreme jeg bruger. Når ansigtet ikke kan klare mere, give jeg hænderne en omgang med resterne.
Det fungerer udmærket – men indrømmet det ser ikke smart ud, og der skal lige skylles lidt ekstra af – også i håndvasken.

Skriv en kommentar