Om Rimdesign

Navnet rimdesign fandt jeg på for mange år siden, da jeg skulle lave en ny mailadresse.
De første tre bogstaver er de første tre i mit efternavn. Design gør jeg både i mine kreative sysler, når jeg laver mad og når jeg skriver tekster og sange. Og så var rim-design jo pludselig dobbelttydig. Finurlighed 😉 det kan jeg godt lide.
Tanken om at jeg en dag skulle gøre mere ud af det kreative, og ligefrem sælge noget af det, har da også spillet ind. Og nu er shoppen her på siden blevet en realitet.

Det kreative betyder rigtig meget for mig. Og jeg har det med at blive begejstret for mange forskellige ting. Så mange ting er prøvet af i gennem årene. Det der giver mig stor glæde er at producere min engle af genbrugsmaterialer. At male med akryl og akvarelmaling er også noget jeg nyder.

Det er også nærmest en hobby at tage billeder med min telefon. To af disse fotos er blevet til plakater, der kun er trykt i 50 eksemplarer. Se mere under Shoppen, hvordan du kan få fat i dem. Se også mere på instagram HER