Avocadocreme

Anderledes avokadocreme

Rigtig ofte, når jeg går i køkkenet, er der lige noget, der skal prøves af.
Nu er der så også gået sport i at bruge, hvad vi har, så vi undgår madspild. De to ting hænger utrolig godt sammen.
Det kræver selvfølgelig det rette overskud, det kan dog mange gange gøres utrolig let.
Forleden googlede jeg “avokado” og “creme”. Skulle da lige tjekke, hvad jeg kunne bruge den her meget modne avokado til. Den var nærmere skraldespand end tallerken. 
Op kom guacamole opskrifter i alle mulige variationer. Så langt så godt.
Og da jeg ligeledes stod en håndfuld peanuts tilbage, som i forvejen indgik i mine hjemmelavede kyllingenuggets. Tja, så må der jo bare eksperimenteres. 

Sådan kan du lave en ny slags avokadocreme:

Avokado skåret i tern, en håndfuld peanuts og rismælk fra “Naturli” blev rørt sammen med min Bamix blender.  At jeg vælger plantemælk skyldes, at det nu en gang er det som vi har i køleskabet. Det blev desuden smagt til med citron og salt.  Vupti. Ny – måske – avokadocreme opfundet.
Så var vi godt kørende, med hjemmelavede Kyllingenuggets, bagte rodfrugter og avokadocreme.
Er du blevet nysgerrig på de hjemmelavede kyllingenuggets så tjek det ud her.

Du kan også følge med i mine øvrige påfund på min IG profil.

Velbekomme.

Skriv en kommentar