Rimmens køkken

Mad med mereAt eksperimentere med mad er sjovt. Bum.
Ja nok mest fordi jeg nu har tiden til det. Det husker jeg ikke lige jeg havde da børnene f.eks. var små, eller da et fuldtidsarbejde og mange frivillige poster mm. var i fokus. Lige nu har jeg tiden – eller rettere  – tager jeg tiden.  
Når jeg eksperimentere kan jeg jo bruge min kreative side. Ofte kommer de gode idéer lige pludseligt. Derfor bruger jeg, hvad jeg har, fordi jeg simpelthen ikke kan nå at købe de originale råvarer ind. Og så undgår vi jo også madspild. Så rigtig ofte ændrer jeg på en opskrift, og kan stå med nye variationer. Det er altså sjovt. Og hånden på hjertet – det tager de fleste gange slet ikke mere tid. 

 

Hjemmelavede Kyllingenuggets:

På et besøg hos min datter, hvor hun lavede mad til os, opdagede jeg tricket med hjemmelavede kyllingenuggets. Ja selvfølgelig kan man da også selv det. Hun brugte peanuts. Sejt siger jeg bare. Kyllingestykkerne, der “bare” var kyllingfileter skåret i mindre stykker, blev vendt i æg og finthakkede peanuts. Stegt på panden i rigelig olie, så var der de lækreste kyllingenuggets jeg længe har smagt. Velbekomme. 

Min egen avocadocreme med peanuts kan du finde her.