Anderledes avokadocreme

Rigtig ofte, når jeg går i køkkenet, er der lige noget, der skal prøves af.
Nu er der så også gået sport i at bruge, hvad vi har, så vi undgår madspild. De to ting hænger utrolig godt sammen.
Det kræver selvfølgelig det rette overskud, dog kan det gøres utrolig let.
Forleden googlede jeg “avokado” og “creme”. Skulle da lige tjekke, hvad jeg kunne bruge den her meget modne avokado til, der var nærmere skraldespand end tallerken.  Op kom guacamole i alle mulige variationer. Så langt så godt. Nu stod jeg så bare lige bare med en håndfuld peanuts tilbage, som i forvejen indgik i mine hjemmelavede kyllingenuggets. Tja, så må der jo bare eksperimenteres.

Sådan kan du lave en ny slags avokadocreme:

Avokadotern, peanuts og rismælk fra “Naturli” blev rørt sammen med min Bamix blender og smagt til med citron og salt.  Vupti. Ny – måske – avokadocreme opfundet.
Så var vi godt kørende, med hjemmelavede Kyllingenuggets, rodfrugter og avokadocreme.
Er du blevet nysgerrig på de hjemmelavede kyllingnuggets så tjek det ud her.

Du kan også følge med i mine øvrige påfund på min IG profil.

Velbekomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *